Τμήματα Αγγλικών


Juniors

Τα προγράμματα Juniors είναι ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά που ξεκινούν πρώτη φορά την συστηματική εκμάθηση της ξένης γλώσσας. Οι μαθητές σ’αυτές τις τάξεις (Beginner), μαθαίνουν αρχικά ανάγνωση και γραφή και στη συνέχεια διδάσκονται βασικό λεξιλόγιο και εκφράσεις καθημερινού λόγου καθώς και τις βασικές δομές της γραμματικής και του συντακτικού σε εμπειρική μορφή. Η μάθηση γίνεται βιωματικά με την βοήθεια της μεθόδου Total Physical Response (βασισμένη στην ρεαλιστική κατανόηση της γλώσσας), τη χρήση οπτικοακουστικών μέσων και διαδραστικού πίνακα, τα παιχνίδια ρόλων, τη χρήση της μουσικής και της τεχνολογίας. Οι μαθητές στο Orfeas Education & Culture έχουν ενεργό ρόλο μέσα στην τάξη και μαθαίνουν την έννοια της ομάδας και της συνεργασίας! Οι εκπαιδευτικοί μας με φρέσκια ματιά στην διδασκαλία και γεμάτοι όρεξη και διάθεση, καθοδηγούν τα παιδιά στην γνώση και τους δημιουργούν την αίσθηση της γλυκιάς αναμονής για την επόμενη συνάντησή τους στην τάξη!

Junior A
Junior B
  • Μαθήματα: 62
  • Διάρκεια: 70min

Seniors

Οι τάξεις Senior αποτελούν τον κύριο κορμό της ανάπτυξης των τεσσάρων γλωσσικών δεξιοτήτων των ξένων γλωσσών και οι μαθητές καλλιεργούν και εδραιώνουν σταδιακά τις δεξιότητές τους στην κατανόηση κειμένου, τον προφορικό λόγο, την ακουστική αντίληψη και τον προφορικό λόγο. Παράλληλα στις τάξεις αυτές διδάσκονται οι βασικές δομές της γραμματικής και του συντακτικού και καλύπτεται το βασικό λεξιλόγιο που επιτρέπει στον μαθητή να εκφραστεί σε φιλικό και ανεπίσημο περιβάλλον.  Οι μαθητές στο Orfeas Education & Culture πέρα από το πλαίσιο της συστηματικής τους μάθησης, έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στα δωρεάν σεμιναριακά μας μαθήματα "Get on Stage" και να εκφράζονται στα Αγγλικά ως αναπόσπαστα μέλη μιας ενεργής θεατρικής ομάδας!

Senior A
Senior B
Senior C
Senior D
  • Μαθήματα: 62
  • Διάρκεια: 90min

Exams

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των Senior τάξεων οι μαθητές συνεχίζουν σταδιακά τις σπουδές τους στις τάξεις του Lower, του Advanced και του Proficiency για την απόκτηση των γνώσεων που θα τους οδηγήσουν στην πιστοποίηση της Καλής Γνώσης( B2), της Πολύ Καλής Γνώσης (C1) και της Άριστης Γνώσης (C2) της γλώσσας. Σε αυτά τα επίπεδα ο μαθητής εμβαθύνει σε πιο περίπλοκες γραμματικές και συντακτικές δομές, αναπτύσσει τις τέσσερις γλωσσικές δεξιότητες (ανάγνωση, γραφή, κατανόηση, ομιλία), βελτιώνει την προφορά του και παράλληλα μαθαίνει να μελετά με κριτική σκέψη καθώς και να αρθρώνει προσωπικό λόγο σε μια μεγάλη γκάμα θεμάτων που αφορούν τη σύγχρονη κοινωνική, πολιτιστική και επαγγελματική πραγματικότητα. Οι έφηβοι μαθητές μας στο Orfeas Education & Culture εξασκούνται συστηματικά με τεστ προσoμοίωσης σε πραγματικές συνθήκες εξετάσεων και παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στα δωρεάν σεμιναριακά μαθήματα δημιουργικής γραφής, Creative Writing!

Lower(B2)
Advanced(C1)
Proficiency(C2)
  • Μαθήματα: 62-94
  • Διάρκεια: 120min

Adults

Οι τάξεις αυτές απευθύνονται σε όσους αισθάνονται ότι θέλουν να αρχίσουν, να επαναπροσδιορίσουν ή να ολοκληρώσουν τη σχέση τους με μια ξένη γλώσσα! Τα τμήματα Begginers απευθύνονται σε ενήλικες που βρίσκονται σε αρχικό επίπεδο γνώσης και αυτοαξιολογούνται ως αρχάριοι. Τα μαθήματα έχουν ως κύριο στόχο να βοηθήσουν τους σπουδαστές να μιλούν, να ακούν, να διαβάζουν και να γράφουν με αυτοπεποίθηση στη Γλώσσα. Τα τμήματα Basic απευθύνονται σε ενήλικες που ξεκίνησαν την εκμάθηση της γλώσσας στο παρελθόν και αυτοαξιολογούν τη γνώση τους πριν το επίπεδο Lower. Τα μαθήματα έχουν ως βασικό στόχο την εκπαίδευση των σπουδαστών για την απόκτηση του αντίστοιχου πιστοποιητικού (Β2). Τα τμήματα Proficiency απευθύνονται σε όλους τους ενήλικες που έχουν αποκτήσει στο παρελθόν την πιστοποίηση του επίπεδου Β2. Τα μαθήματα έχουν ως κεντρικό στόχο την καθοδήγηση των σπουδαστών για την απόκτηση των αντίστοιχων πιστοποιητικών (C1 - C2).

Level 1 
Level 2 
Level 3
Level 4 (B2)
Level 5 (C1)
Level 6 (C2)
  • Μαθήματα: 24-72
  • Διάρκεια: 60min